bedrijfsevents

Op zoek naar een locatie voor uw volgende vergadering, opleiding, teambuilding of bedrijfsevent? Een inspirerende omgeving is van belang voor een geslaagde bijeenkomst. Wij bieden een unieke setting aan, een locatie met lichtrijke ruimtes en tal van mogelijkheden die we in onderling overleg inrichtingen naar uw wensen.

unieke setting

inspirerende omgeving

Het park waarin Viteux zich bevindt, nodigt uit om tijdens of na de meeting even een luchtje te scheppen in een groene omgeving.


Viteux bevindt zich op de kruising van prachtige wandel- en fietsroutes. Ook een bezoek aan de stad Gent, een historische maar tevens eigentijdse stad, kan worden gecombineerd met een bedrijfsevent in Viteux.

oppervlakte

u-vorm

klas

theater

receptie

diner

schermsalon

16

12

12

18

25

16

tuinkamer

40

-

20

35

50

30

lusterzaal

66

32

36

60

70

50


Elke zaal is voorzien van een flipchart en stiften, blocnotes en balpennen, beamer en draadloze internetaansluiting.

 

De 3 zalen liggen naast elkaar waardoor de ruimte kan worden ingericht naar wens. U kunt het kasteel uiteraard ook in zijn geheel huren. U beschikt dan over de 3 ruimtes.


catering op maat

Allergieën, dieetvereisten of lieverlingssmaken, wij houden rekening met de voorkeuren van u en uw gasten.

Tijdens de breaks voorzien wij graag vers fruit, koffie, thee, een lekker stukje cake, een chocolaatje. 's Middags kan je kiezen voor een originele broodjesmaaltijd met eerlijke producten, een seizoensgebonden buffet van eigentijdse lichte lunchgerechten of een klassieke 3-gangen lunch. Sluit de dag af in stijl met een receptie, een walking dinner of een diner. Ook een sfeervolle BBQ of een Oosterse live wok behoren tot de mogelijkheden.